Igor Grosu solicită susținere de la Platforma DA! Platforma anunță despre convocarea organelor de conducere ale partidului

Igor Grosu solicită susținere de la Platforma DA! Platforma anunță despre convocarea organelor de conducere ale partidului

„Tare confuză situația politică. De la colegii care au purtat discuții cu PAS, am înțeles că domnul Igor Grosu a solicitat susținerea de la Platforma DA în vederea votării Guvernului și că PAS își asumă guvernarea Republicii Moldova”. Declarația a fost făcută de deputatul Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, Dinu Plîngău, informează OFICIAL.

La fel, parlamentarul declară că PAS va vota Guvernul Grosu și caută voturi la alte fracțiuni. „Mâine urmează să vină domnul Grosu la fracțiunile parlamentare pentru a-și prezenta poziția și a solicita votul de încredere”, a precizat, pe Facebook, deputatul.

În acest fel, Plîngău mai anunță că, astăzi, Platforma DA va convoca statutar organele de conducere ale partidului. „Iar mâine îl vom aștepta pe domnul Grosu la Parlament pentru a-i solicita să facă public intențiile și să nu mai existe interpretări”, precizează deputatul.

„Din ce se zvonește pe holuri, PSRM-ul nu va vota, dar dacă nu vor ajuge voturi ar fi dispuși să împrumute câțiva deputați mai curăței pentru așa un lucru bun”, mai declară parlamentarul.

Mihaela Conovali

Share