Declarația aleșilor locali ai Platformei DA: „Atacul prin stropirea cu verde de briliant a colegului nostru este un semnal”

Declarația aleșilor locali ai Platformei DA: „Atacul prin stropirea cu verde de briliant a colegului nostru este un semnal”

Liga Aleșilor Locali ai Platformei Demnitate și Adevăr (DA) își exprimă revolta și indignarea cu privire la atacul colegului său, vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, de către unii exponenți ai Partidului Acasă Construim Europa (PACE), transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele raionului Anenii Noi, Octavian Zelinski a dat citire unei Declarații.

„Atacul prin stropirea cu verde de briliant a colegului nostru este un semnal că în Republica Moldova sunt încă aplicate metode specifice anilor ‘90. Colegul nostru este internat în spital cu arsuri grave și riscă să-și piardă vederea. Cine din aleșii locali ai Platformei DA va urma? Cerem insistent organelor de drept să ia măsuri dure față de acești oameni. Îl asigurăm pe colegul nostru de întreaga susținere”, a spus Octavian Zelinski.

Amintim că, zilele trecute, câțiva membri ai PACE, sub pretextul că vicepreședintele raionului Sângerei și-a administrat vaccin anti-COVID-19 înaintea lucrătorilor medicali, l-au stropit cu verde de briliant.

Cristina Parfeni

Share