Primul interviu acordat de Carmen Iohannis

Primul interviu acordat de Carmen Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, insotit de Prima Doamna Carmen Iohannis efectueaza in aceste zile o vizita externa la Paris si la Bruxelles. In cadrul vizitei la Paris, cuplul prezidential s-a intalnit cu romanii din Franta iar Carmen Iohannis a acordat un scurt interviu in care a facut o serie de declaratii care erau probabil demult asteptate.

Prezenta la Ambasada Romaniei la Paris, Carmen Iohannis a fost vizibil emotionata de intalnirea cu romanii din Diaspora care au stat ore in sir la cozi pentru a-l vota in proportie covarsitoare pe sotul sau.

Reporter: Va asteptati sa fie atat de multa lume? Va vad emotionata!

Carmen Iohannis: Da, am fost alaturi de cei care au votat in 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul sa-i vedem cate ore au trebuit sa stea in ploaie, dar si in ce conditii si…sigur ca suntem emotionati. Mai emotionati ca aici nu putem fi nicaieri pentru ca sunt oameni dragi care au fost alaturi de noi si de care ne bucuram acum in premiera.

Reporter: Spunea domnul presedinte ca ar vrea sa se intalneasca cu cat mai multi romani din strainatate.

Carmen Iohannis: Da, doar ca timpul nu ne permite mai mult, dar si asa e bine ca am putut sa ne intalnim acum.

Prima Doamna a oferit cateva detalii si despre modul in care isi va imparti timpul intre Sibiu si Bucuresti, insa planurile sale nu sunt inca definitivate.

Reporter: Timpul dvs va permite asa…sa mai plecati?

Carmen Iohannis: Da! Mi-am organizat in asa fel orele la scoala incat sa mai pot pleca din cand in cand, sa fac si altceva, nu doar scoala.

Reporter: Momentan o sa ramaneti la Sibiu?

Carmen Iohannis: Da, raman doua zile la scoala la Sibiu si restul…probabil…o sa ma mut la bucuresti sau mai vedem! Cand o sa avem si noi un loc acolo in Bucuresti, o sa mai vedem.

Reporter: O sa-l insotiti pe domnul presedinte si in alte deplasari?

Carmen Iohannis: Sigur ca da! De cate ori este nevoie sunt alaturi de el!

Interviu acordat Prima TV la Ambasada Romaniei la Paris

Sursa: stiripesurse.ro

Share