Jaguar va avea anvelope „made in România”

Jaguar va avea anvelope „made in România”

Continental România va furniza, începând de anul acesta, anvelope UHP (Ultra High Performance – performanță foarte ridicată) pentru automobilele Jaguar. Fabrica din Timișoara va produce și va livra anvelope pentru modelul XE, produs în Marea Britanie.

„Noul parteneriat este extrem de important pentru dezvoltarea activității noastre în România, fiind o confirmare a calității produselor create aici. Avem o tradiție de 15 ani în producerea anvelopelor, ceea ce ne permite să furnizăm companiei Jaguar modelele noastre de anvelope fabricate la Timișoara. Pe viitor, vom continua să îmbunătățim procesul de producție, pentru a ne putea extinde gama de anvelope, precum și pentru a continua și consolida parteneriatul cu această marcă premium”, a declarat Klaus Ohlwein, directorul general al Continental Anvelope Timișoara, citat de Agerpres.

Jaguar va folosi modelele de anvelope ContiPremiumContact 5J și ContiEcoContact 5J, ambele cu dimensiunea de 17 țoli. Aceste anvelope oferă o excelentă performanță în sezonul cald, pe timp umed sau uscat, precum și o performanță optimă în materie de rezistență la rulare.

În cadrul acestui parteneriat, Continental Anvelope Timișoara va furniza 15.000 de anvelope din modelele ContiPremiumContact 5 și ContiEcoContact 5 începând cu anul acesta, după efectuarea testelor de către șoferii de la Jaguar pe autodromul MIRA din Anglia. Anvelopele vor fi destinate modelelor de automobile Jaguar pentru piețele din Europa și de la nivel global.

Sursa: realitatea.net

Share