PPCD e gata de alegeri. Și-a lansat candidații!

Partidul Popular Creștin Democrat (PPCD) și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent. Lansarea candidaților a fost făcută astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

Victor Ciobanu, președintele PPCD, a declarat că echipa PPCD  s-a format pe parcursul a 15 ani și liderul echipei creștin-democrate este Iurie Roșca, care e și cap de listă a formațiunii în alegeri.

Ciobanu susține că propunerea PPCD – Planul Roșca este planul care va alunga guvernarea actuală și va pune temelia viitoarei guvernări.“Planul Roșca presupune curmarea fărădelegilor, promovarea adevărului, lupta cu corupția, creștinismul, administrație eficientă, învățămînt avansat și patriotismul economic”, a spus președintele PPCD.

Vicepreședintele formațiunii, Radu Bușilă a spus că guvernarea a demonstrat timp de 5 ani că este incapabilă să gestioneze statul eficient. Potrivit lui, Planul Roșca este soluție pentru un viitor cu perspective frumoase.

Totodată, Iurie Roșca a recomandat studierea Planului Roșca și a spus că acesta presupune două etape: identificare problemelor și stabilirea soluțiilor.

“PPCD a luat întotdeauna a luat atitudine în raport cu problemele din țară. Acum PPCD vine cu o alternativă a guvernării”, a mai spus capul de listă al PPCD.

Mihaela Rotari

Share