Reacția lui Dudoglo la informația că ar avea acces interzis în Federația Rusă

Reacția lui Dudoglo la informația că ar avea acces interzis în Federația Rusă

Informația precum că deputatul Nicolae Dudoglo, candidat la funcţia de Başcan al Găgăuziei, ar avea acces interzis în Federația Rusă, nu este veridică. Informația a fost dezmințită pentru www.oficial.md, de către purtătorul de cuvânt al politicianului,  Vasilii Neicovcen.

“Domnul Dudoglo a plecat la Moscova la 25 februarie curent, cu o delegație de 15 persoane, cu avionul. Delegația a revenit pe 28 februarie”, a menționat el, precizând că nu au fost înregistrate probleme.

Vasilii Neicovcen a mai spus că, cel mai probabil, informația a apărut în contextul campaniei electorale din Găgăuzia, Nicolae Dudoglo fiind înscris în cursă.

Amintim că, surse din anturajul politicianului, care au solicitat anonimatul, au comunicat informații precum că, recent Nicolae Dudoglo ar fi încercat să procure un bilet de avion spre Moscova la una din companiile avia care activează în Chişinău, dar angajaţii acesteia i-ar fi spus că, potrivit bazei de date pe care ei trebuie să o consulte înainte de a elibera astfel de bilete, el nu ar avea acces pe teritoriul Rusiei. În rezultat, politicianul a refuzat la preconizata vizită în capitala Rusiei.

Oficial.md prezintă scuze pentru publicarea informației eronate.

Mihaela Rotari

Share