O nouă ediţie a Cursurilor de instruire în domeniul proprietăţii intelectuale

O nouă ediţie a Cursurilor de instruire în domeniul proprietăţii intelectuale

In perioada septembrie-decembrie 2015, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala (AGEPI) va organiza un nou ciclu al cursurilor de instruire „Protectia Proprietatii intelectuale”, cu scopul informarii societatii civile si pregatirii consilierilor in domeniul protectiei, valorificarii si asigurarii respectarii drepturilor de proprietate intelectuala.

Persoanele instruite in cadrul acestor cursuri vor avea oportunitatea sa cunoasca aspecte teoretice si practice privind protectia obiectelor de proprietate intelectuala atat la nivel national, cat si international. Planul de studiu contine sapte discipline (dreptul proprietatii industriale, dreptul de autor si drepturile conexe, marci, indicatii geografice, denumiri de origine si specialitati traditionale garantate, desene si modele industriale, inventii, soiuri de plante, economia si evaluarea proprietatii intelectuale) cu un numar total de 168 de ore de studii.

Cursantilor care vor sustine cu succes examenul final li se va acorda calificarea „Consilier in proprietatea intelectuala” si li se va elibera un Certificat.

AGEPI asigura persoanele inscrise la cursuri cu spatii adecvate procesului de invatamant si biblioteca cu fond de carte propriu, necesar pentru disciplinele predate. E de mentionat faptul ca lectiile sunt predate de specialisti calificati in domeniul proprietatii intelectuale din cadrul AGEPI.

Inscrierea la editia curenta a cursurilor de instruire se va face pana la data de 25 august 2015, prin expedierea Formularului de inscriere la cursuri completat   pe adresa cursuri@agepi.gov.md .

Informatiile suplimentare cu referire la cursurile de instruire pot fi accesate la adresa:http://www.agepi.gov.md/md/training/courses.php

Share