Video// Imagini ŞOC! Dansează goi-pușcă în fața publicului

Video// Imagini ŞOC! Dansează goi-pușcă în fața publicului

Se intitulează Les Beaux Frères (Frații-cei-Frumoși, n.r.) și au inventat o nouă metodă de divertisment. Yohann Trépanier & Raphaël Dubé, doi foști colaboratori ai formației Cirque du Soleil, dansează goi-pușcă în fața publicului.

Doar un prosop cu care își acoperă bărbăția. Așa se prezintă cei doi circari în fața spectatorilor. Cu noua lor metodă au făcut deja furori în America de Nord, Europa, Asia și America Latină. S-au școlit la National Circus School (Școala Națională de Circ, n.r.) din Montréal și la Circus School of Québec (Școala de Circ din Québec), Canada.

Urmărești spectacolul cu sufletul la gură…

Yohann Trépanier & Raphaël Dubé, adică Les Beaux Frères, au mai multe numere de divertisment, specifice circului, dar noul lor dans este spectaculos. Timp de câteva minute, pe o muzică haioasă, antrenantă, Yohann și Raphaël jonglează nu cu mingi sau popice, ci cu prosoape. Și o fac în așa fel încât publicul stă cu sufletul la gură până la finalul show-ului, doar-doar circarilor le cade prosopul și rămân în fundul gol. Lucru care se și întâmplă, în cele din urmă, iar momentul este fluierat și aplaudat din picioare.

Ce face unul dintre ei când scapă prosopul…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: clik.ro

 

Share