Un nou seminar privind Strategia FMF pentru anii 2025-2030

Un nou seminar privind Strategia FMF pentru anii 2025-2030

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) este gazda unui nou seminar, la care echipa managerială a FMF s-a reunit pentru a contura direcția viitoare a fotbalului din țara noastră. Evenimentul a fost marcat de prezența Președintelui FMF, Leonid Oleinicenco, Secretarului General FMF, Serghei Butelschi și a grupului de mentori de la UEFA, Adam Walker și Marcus MacDonald, dar și managerul de dezvoltare strategică al proiectului UEFA GROW, Oleksandr Kucheriavyi.

Discuțiile au acoperit o gamă largă de subiecte esențiale pentru viitoarea Strategie FMF, de la creșterea participării, dezvoltarea competițiilor feminine și a proiectelor de fotbal de bază, până la promovarea și comunicarea eficientă a sportului nostru pe plan național și internațional.

Prezența și angajamentul tuturor participanților au subliniat determinarea Federației Moldovenești de Fotbal de a face din fotbalul moldovenesc un model de excelență și dezvoltare.

Amintim că anterior au avut loc 4 workshopuri cu membrii comunității fotbalistice în patru regiuni ale țării. Seminarele au reprezentat un pas semnificativ în direcția consolidării fundamentului pentru Strategia FMF 2025-2030, evidențiind angajamentul continuu al FMF pentru dezvoltarea durabilă și promovarea sportului rege în rândul comunității fotbalistice. Urmează etapa de sinteză a ideilor adunate pe parcursul acestor 4 întâlniri și de definitivare a noilor direcții de dezvoltare a Federației Moldovenești de Fotbal pentru următorii 5 ani.

Continuăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun al fotbalului nostru național!

Share