Prima ediție a concursului „Emoție pentru Basarabia” a început

Prima ediție a concursului „Emoție pentru Basarabia” a început

OSB București împreună cu OSB Timișoara, CSBB Galați, AIM Paris și CNTM Chișinău, dă startul primei ediții a concursului „Emoție pentru Basarabia”. Concursul are scopul de a descoperi talente autentice ale românilor și basarabenilor din orice colț al lumii, potrivit unui comunicat de presă.

„Emoție pentru Basarabia” oferă șansa tinerilor de a participa la una dintre cele trei secțiuni ale concursului după cum urmează: Scrisoare, Fotografie și Clip video. Concursul va începe pe 1 martie și va dura până pe 20 martie.

Concurenții vor trimite lucrările lor la adresa de e-mail: emotiepentrubasarabia@gmail.com până duminică, 20 martie 2016, ora 14.00.

Concursul se va desfășura în mediul online, pe pagina de facebook a concursului: https://www.facebook.com/Concurs-Emo%C8%9Bie-Pentru-Basarabia-101172183610306/?fref=ts . Organizatorii vor încărca toate materialele primite, care respectă condițiile de participare, în albumele dedicate concursului pe fiecare secțiune.

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de punctajul acumulat, după cum urmează: impactul asupra publicului (numărul de aprecieri/like-uri) va avea o pondere de 50 % și notele juriului, care va fi alcătuit din 4 membri – reprezentanți ai fiecărei organizații – vor avea, de asemenea, o pondere de 50%.

Cei trei căștigători vor fi premiați cu un set format din 3 cărți: una de istorie, una de cultură generală și a 3-a din categoria „Diverse”.

Echipa OSB București încurajează promovarea valorilor naționale și libera exprimare a emoțiilor pentru Basarabia.

Doina Secrieru

Share