Pericol de gripă aviară? Află AICI!

Pericol de gripă aviară? Află AICI!

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a organizat seminarul de instruire cu tematica „Implementare Programului Național de Control pentru Influența aviară și Salmonela”, miercuri, 29 octombrie 2014,  pentru a evita potențiale probleme în acest sens și a  le preveni.

La seminar au participat medicii veterinari oficiali din cadrul Secțiilor Siguranța alimentelor și sănătatea animalelor din Subdiviziunile Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cimișlia, Criuleni, Chișinău, Comrat, Dondușeni, Edineți, Fălești, Florești, Ialoveni, Rîșcani, Ungheni și Vulcănești, care au fost instruiți de către specialiștii Agenției și experți internaționali.

Evenimentul are loc în contextul Misiunii Uniunii Europene de Consiliere în Politici Publice în Republica Moldova. Misiunea acordă sprijinul pentru reformele democratice și accelerarea asocierii politice și economice dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova. Misiunea prevede antrenarea unei echipe de experți internaționali în cadrul principalelor autorități publice pentru a oferi suport în eforturile lor de elaborare și implementare a politicilor publice.

 

 

Maria Roșca

Share