Pavel Filip: Astăzi este o zi neagră pentru fotbalul moldovenesc

Pavel Filip: Astăzi este o zi neagră pentru fotbalul moldovenesc

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, susține că astăzi este o zi neagră pentru fotbalul moldovenesc. „Astăzi FMF își alege conducerea. Alegerile (dacă pot fi numite așa, în condițiile în care nu ai ce alege) se desfășoară fără presă și cu ușile închise”, adaugă democratul.

„Cu un singur candidat. Ca în vremuri de dictatură totală, candidatura colegului nostru Radu Rebeja nu a fost înregistrată. Fotbalist de excepție, căpitan al naționalei, fondator al Academiei de Fotbal Radu Rebeja, Radu ar fi adus cu siguranță un suflu nou fotbalului de la noi din țară”, mai susține democratul.

Totodată, Filip spune că de asta s-a temut mafia veche, susținută de socialiști, așa că prin metodele deja obișnuite, n-au permis înregistrarea lui Radu Rebeja. „Miza era mare: aproape 10 mln de euro care vin de la FIFA și UEFA și pe care Radu Rebeja i-ar fi investit în fotbal. Așa, banii rămân la apropiații PSRM. Păcat. Fotbalul moldovenesc ar fi avut o șansă cu Radu. Dar, nu mor caii când vor câinii”, a mai spus Filip.

Doina Secrieru

Share