Părul negru nu se mai poartă în 2018! 8 nuanțe pe care trebuie să le încerci

Părul negru nu se mai poartă în 2018! 8 nuanțe pe care trebuie să le încerci

Vești nu tocmai plăcute pentru brunete! Anul 2018 anunță schimbări majore în ceea ce privește culorile la modă. Părul negru nu mai este în trend în noul an, însă specialiștii oferă alternative la care trebuie să recurgi ca să fii cool anul viitorcomunică divahair.ro.

Renunță la negru! Îți propunem 8 nuanțe pentru părul tău pe care  ar fi bine să le încerci. Află care sunt în rândurile de mai jos!

Uită de brunet: 8 culori la modă în 2018

Blond înghețat

Dacă ești brunetă sau ai o culoare a părului mai închisă, blondul înghețat va fi o mare provocare atât pentru hairstylistul tău, cât și pentru tenul tău. Este foarte important să alegi o nuanță care să se potrivească și cu aspectul tău fizic, și cu personalitatea ta. Dacă ești destul de îndrăzneață, vei opta pentru tonuri pale ca în final să obții un blond înghețat superb.

icy blonde

Blond cupru

Fetele care sunt deja blonde au ocazia să își pună în valoarea părul optând pentru nuanțe de blond cupru. Dacă părul tău este închis la culoare, dar te încântă ideea de blond cupru, trebuie să știi că specialiștii recomandă vopsirea la 4-6 săptămâni. Ca să menții culoarea originală, folosește un șampon de întreținere a culorii și astfel părul tău își va recăpăta strălucirea.

blond cupru

Caramel

Brunetele care nu vor în ruptul capului să renunțe la culoarea negru pot opta pentru nuanțe de șaten care te trimit cu gândul la caramel. Când alegi să îți faci șuvițe mai deschise decât culoarea naturală, stilistul trebuie să țină cont de următoarele reguli: să îți încadreze foarte bine conturul feței, să aibă grijă ca vârfurile să fie acoperite complet și să nu exagereze cu numărul șuvițelor, astfel încât să îți păstrezi un aspect cât mai natural. Și nu uita! Șuvițele au rolul de a-ți pune în valoare tunsoarea.

negru caramel

Blond platină

Dacă ești o fire mai îndrăzneață, vei alege ca noua culoare a părului tău să fie blond platină. Însă dacă îți dorești să încerci această nuanță, dar nu pe întreaga lungime a părului, mizează pe șuvițe sau ombre. Asigură-te că stilistul tău a înțeles că blond platină nu înseamnă gri. Ca să îți menții culoarea, este necesar să folosești șampon special și măști pentru păr.

 blond platina

Blond

Chiar dacă ești brunetă, nu ai motive să îți fie teamă de o nuanță de blond. Sunt atât de multe tonuri, încât este imposibil să nu găsești una care să se potrivească tenului tău. Anul viitor devine un prilej bun ca blondele să aleagă influențe mai închise, iar brunetele să îți schimbe negrul cu o culoare mai deschisă. Spune-i stilistului tău să folosească nuanțe diferite pentru rădăcini și restul părului, pentru a obține o armonizare perfectă.

blonde

Blond nude

Sezonul acesta se poartă blondul neutru. Trebuie să știi că această culoare necesită o vopsire constantă a părului, pentru că riști ca rădăcinile crescute să îți ia din strălucire. Însă va merita din plin: convinge-te privind frumusețea de nuanță din imaginea de mai jos!

blonde nude

Șaten

Dacă părul tău este închis, brunet sau cu nuanțe cărămizii, ai ochii căprui sau negri, îți sugerăm să încerci șatenul deschis sau șuvițele maronii care să îți scotă în evidență trăsăturile feței. Te poți juca cu mai multe nuanțe de șaten, pe care le găsești pe o paletă largă. Alege tonurile de culoare care să îți pună ochii în valoare.

brown hair

Roșcat

Șatene pot să opteze cu încredere pentru roșcat. Spre deosebire de violet sau albastru, de exemplu, roșcatul este o culoare de păr naturală. Dacă stilistul tău nu exagerează și știe să aleagă corect o nuanță pentru tine, atunci vei avea un aspect cât se poate de natural. Poți să alegi o culoare semipermanentă dacă nu intenționezi să rămâi roșcată pentru mult timp sau dacă nu îți poți face o idee dacă îți va sta bine și ești sceptică în acest sens.

redhair

Acum, că știi cu ce culoare de păr vei întâmpina noul an, poți să îți faci o programare la salon. Nu uita să dai o fugă și prin magazinele de specialitate ca să îți cumperi șampon și măști. Este important ca în sezonul rece să acorzi o atenție suplimentară părului tău.

Mihaela Rotari

Share