Ofertă surpriză pentru Cavani, după scandalul cu Neymar! Clubul imens care pregăteşte transferul istoric

Ofertă surpriză pentru Cavani, după scandalul cu Neymar! Clubul imens care pregăteşte transferul istoric

Edison Cavani a intrat în atenţia lui Chelsea, Conte fiind extrem de interesat să îl transfere în perioada de mercato din iarnă. Presa engleză vorbeşte de o sumă de 73 de milioane de lire (aproape 83 de milioane de euro).

După scandalul dintre Cavani şi Neymar, presa franceză a speculat pe seama că brazilianul i-a transmis un mesaj clar board-ului vicecampioanei din Hexagon: uruguayanul trebuie transferat, pentru ca la echipă să fie din nou linişte.

În condiţiile în care în primul „11” PSG îl are şi pe Mbappe, o viitoare mare stea a fotbalului mondial, oficialii clubului par tentaţi să renunţe la „Matador”. Iniţial s-a vorbit de un interes al lui Atletico Madrid, însă „los colchoneros” par să se fi înţeles cu Chelsea pentru Diego Costa.

Astăzi, Daily Mail prezintă o altă ipoteză, cu şanse mai mari de reuşită, cel puţin pe hârtie. Concret, Conte îl doreşte pe Cavani şi e gata să ofere pentru el 73 de milioane de lire. O sumă impresionantă, mai ales că vârful va împlini în curând 31 de ani.

S-a discutat inclusiv de salariu – 120.000 de lire pe săptămână -, însă un detaliu nu trebuie ignorat în toată afacerea. Cavani vrea să fie vioara întâi şi să nu mai aibă parte de incidente similare precum cel cu Neymar. Conte crede în el, din moment ce e gata să dea o asemenea sumă, însă cu Morata şi Hazard în primul „11” nu îi poate garanta un statut privilegiat.

De notat că sursa citată notează că şi Everton s-a interesat de posibilitatea de a-l achiziţiona, însă e greu de crezut că o echipă fără pedigree, care acum se află în subsolul Premier League, poate fi o variantă tentantă pentru un jucător cu o asemenea cotă.

95 de goluri în 139 de partide a marcat Cavani pentru PSG, din 2013 până în prezent.

63 de milioane de euro a plătit Chelsea în vară pentru Morata, care a devenit cel mai scum jucător din istoria grupării, depăşind recordul lui Torres. Acum, eventuala aducere a lui Cavani ar stabili o nouă bornă.

sursa: digisport.ro

Mihaela Rotari

Share