Nuntă deosebită la Cahul! Mirele și mireasa au spus ”DA” în fața altarului îmbracați în uniforma de serviciu!

Nuntă deosebită la Cahul! Mirele și mireasa au spus ”DA” în fața altarului îmbracați în uniforma de serviciu!

Un cuplu de polițiști de frontieră au spus ”DA” în fața altarului. Evenimentul a avut loc la Catedrala din or. Cahul, iar ca invitați i-au avut pe ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, colegi din cadrul Direcției regionale SUD, rude și prietenii apropiați.

Tânăra familie, formată din locotenent Rotaru Vitalie, care activează în SPF Giurgiulești – 2 și locotenent Merlan Maria, care poate fi vazută în SPF Vulcanești, este primul cuplu din subdiviziunile MAI, care a ales să poarte la oficierea cununiei uniforma de serviciu.

”În această zi specială pentru voi, suntem alături cu un mesaj de sănătate, fericire, dragoste, stimă reciprocă și tradiționalul ”Casă de piatră!”. Ne bucuram că creștem generații de polițiști de frontieră și promitem că, de azi inainte, vom avea grijă să nu coincidă schimbul de serviciu, pentru a vă fi ușor în familie. De asemenea, vom acorda zile libere pentru a sărbători și nunta, doar să ne anunțați din timp. Sunteți minunați și așa să vă știm dintotdeauna. La mulți ani!” le-a urat domnul Fredolin Lecari.

În contextul ceremoniei de cununie a polițiștilor de frontieră, conducerea MAI a realizat o vizită de prezentare a sediului Direcției regionale SUD, renovat și adaptat la standardele europene.

n n1 n3 n4 n5 n6 n7 n8 n9 n10 n11 n12î

Doina Secrieru

Share