NU vă încredeţi în AMERICANI! Baba Vanga a profeţit Noua Ordine Mondială: Ţara care va SALVA LUMEA

NU vă încredeţi în AMERICANI! Baba Vanga a profeţit Noua Ordine Mondială: Ţara care va SALVA LUMEA

S-a vorbit mult despre Baba Vanga si profeţiile ei. S-au scris multe cărţi, s-au făcut filme. S-au încins controverse.

„Baba Vanga a fost un om minunat. Un om? Mai degrabă o punte între noi şi lumea nevăzută, între prezent şi viitor. Femeia aceea simplă, din Petrici şi Rupite, a atras mii şi mii de vizitatori, oameni simpli şi mărimi, leaderi ai lumii. Tot ce a spus Vanga se împlineşte cu exactitate. Am citit mult despre ea, iar de când trăiesc aici, în Bulgaria, aflu şi mai multe poveşti adevărate. În România, am aflat despre Vanga dintr-o revistă literară, unde se relata despre acest fenomen uman şi despre cercetările profesorului Lozanov, care a şi creat Institutul de parapsihologie şi sugestiologie de la Sofia. În Bulgaria, de câte ori am fost înainte de ’89, nu era om care sa nu fi mers la Vanga. El ori vreo rudă, vreun apropiat.

Vanga a plecat pe curcubeu, dar ea a rămas şi astăzi o preocupare şi o mare dragoste a bulgarilor. Se scriu cărţi, se montează videoclipuri, se culeg relatări. Şi, mai ales, se asistă la împlinirea profeţiilor acestei femei simple şi bune, care avea acces direct la Tunelul timpului.

Una din profeţiile Vangăi care vizează actualitatea, este relaţia dintre bulgari şi ruşi, şi despre aceasta voi relata mai jos. O alta face referire la un eveniment ce urmează să se petreacă la Sofia. Vă voi spune despre ce este vorba şi vă voi ataşa o înregistrare TV. În rest, vedeţi şi dumneavoastră ce s-a împlinit şi ce încă nu din profeţiile Babei Vanga”, spune Jeni Kostadinova, o bună cunoscătoare şi o apropiată a Vangăi Dimitrova care a scos volumul în limba rusă, intitulat „Vanga şi Rusia”.

Trebuie spus şi că autoarea acestei carţi  făcut o apropiere între o afirmaţie a lui Edgar Cayce şi previziunea Vangăi. Astfel, Cayce a spus: „Datorită conservării şi dezvoltării creştinismului în Rusia, lumea va fi salvată.” Iar Vanga a profeţit: „Bulgaria este sufletul iar Rusia – trupul. Acestea două vor salva lumea.”

Care anume sînt profeţiile cu caracter politic făcute de Vanga?

Iată câteva din profeţiile Vangăi, cuprinse în cartea semnata de Jeni Kostadinova:

– ne aşteaptă 1000 de ani de pace şi prosperitate

– Bulgaria si Rusia vor salva lumea

Bulgaria e sufletul, Rusia – trupul. Împreună vor salva lumea.

– Bulgaria e mama, Rusia e tatăl întregii lumi slave. Cele două popoare sînt legate de veacuri şi au o misiune comună pe Pământ.

Nu închideţi uşa Rusiei – a spus Baba Vanga. Ea este intrare şi ieşire pentru Bulgaria (în sensul de soluţie).

– De unde poate veni ajutorul pentru Bulgaria?

Respectaţi Rusia, a spus Baba Vanga, şi nu vă încredeţi în americani. Nimic bun nu vă aşteaptă de la aceştia. Ajutor poate veni numai de la Rusia. Ea ne este mama. Ea ne-a ajutat şi tot ea ne va ajuta iar.

Binele stă înaintea noastră.

Bulgaria îşi va reveni. Îşi va reînnoi prietenia cu Rusia; va avea relaţii şi cu Turcia. Binele va veni.

– Republicile se vor reface

Si acum Rusia este măreaţă şi întotdeauna ea va fi măreaţă. Ţineţi minte: republicile vor reveni în Rusia.

– Nu exista vreo forţă care să poată zdrobi Rusia. Rusia îşi va deschide aripile şi se va înălţa. Rusia va deveni iarăşi Marea Rusie.

– China, India şi Rusia se vor apropia

Acum Rusia este numită Uniune (U.R.S.S.) dar ţara Rusia se va întoarce şi se va numi Rusia, ca pe vremea lui Serghei Radonejki. Superioritatea ei spirituală va fi recunoscută de toţi, inclusiv de America. Asta se va întâmpla peste 60 de ani. Înainte de asta, se vor apropia trei state: China, India şi Rusia.

– Socialismul va reveni

Socialismul va reveni într-o nouă formă. Scrieţi despre Marx, despre Lenin! Pentru ce va ruşinaţi cu ei?! Învăţătura lui Lenin e bună. Trebuie să fie respectată.

– O nouă învăţătură spirituală va cuprinde lumea

O nouă învăţătură se va ivi în Rusia. Mai întâi ea se va curăţa (clarifica) şi apoi îşi va începe marşul prin lume.

– Vreau să merg la Moscova

Aşa de mult vreau, măcar pentru o zi, măcar pentru o oră, să merg la Moscova! Să mă plimb pe străzile ei, să văd lumea adunata la catedrală… Şi la Petersburg vreau sa merg…

– Piatră peste piatră nu va rămîne în Siria

Oh, ce-o să fie în Siria! E scris în Biblie. Săracii sirieni – va veni vremea când piatră peste piatră nu va rămâne în ţara lor… Dar până atunci mai este..

Sursa: oviectiv.info

 

Share

Similar

Este un comentariu.

  1. şa de mult vreau, măcar pentru o zi, măcar pentru o oră, să merg la Moscova! Să mă plimb pe străzile ei, să văd lumea adunata la catedrală… Şi la Petersburg vreau sa merg… ATI UITAT CA EA ERA NEVAZATOARE???

Lasă un comentariu

*