„NASA va face o declaraţie ISTORICĂ privind existenţa vieţii extraterestre”

„NASA va face o declaraţie ISTORICĂ privind existenţa vieţii extraterestre”

Reţeaua de hackeri Anonymous susţine că NASA se află pe punctul de a anunţa dovezi privind descoperirea vieţii extraterestre. Reacţia şefilor NASA nu a întârziat să apară.

Deşi pare o declaraţie puternică, cercetătorii susţin că membrii Anonymous nu deţin dovezi substanţiale prin care să-şi confirme speculaţiile. Anunţul se bazează pe ultima descoperire a telescopului spaţial Kepler în timpul căreia a fost anunţate 219 de noi corpuri cereşti din afara sistemului nostru solar, candidate pentru titlul de planetă, informează Science Alert.

De asemenea, speculaţiile se bazează şi pe declaraţiile lui Thomas Zurbuchen, membru al NASA Science Mission Directorate.

,,Având în vedere activităţile diferite şi misiunile specifice pentru descoperirea dovezilor privind existenţa vieţii extraterestre, ne aflăm pe punctul de a face cea mai importantă descoperire din istorie”.

Deşi declaraţia lui Zurbuchen pare extrem de importantă atunci când este scoasă din context, experţii discutau în cadrul conferinţei de fapt despre dezvoltarea fără precedent a sistemelor de detectare a vieţii extraterestre, scrie Descopera.ro.

Reacţia şefilor NASA nu s-a lăsat aşteptată: Thomas Zurbuchen, science chief la NASA, a infirmat aceste zonuri lansate de Anonymous

NASA is not preparing to drop an alien-life bombshell, despite what you may have heard.

„În ciuda unor zvonuri, nu pregătimla NASA niciun anunţ referitor la viaţa extraterestră”, a postat Zurbuchen pe Twitter, potrivit realitatea.net.

Share