Ministerul Mediului are logo. Vezi cum arată!

Ministerul Mediului are logo. Vezi cum arată!

În temeiul rezultatelor Concursului pentru elaborarea logo-ului Ministerului Mediului, desfășurat în conformitate cu cerințele Ordinului nr.32 din 01.04.2015, în scopul asigurării identității vizuale și promovării imaginii autorității centrale de mediu, a fost aprobat logo-ul autorității publice centrale de mediu din Republica Moldova.

Comitetul organizatoric a examinat materialele prezentate de către 21 de participanți la concurs și, conducându-se de prevederile Regulamentului concursului, a selectat lucrarea prezentată de către Agenția de reclamă ”Promo-profit” în calitate de logou al Ministerului Mediului. A fost menționată concordanța indicilor conținutului, originalitatea, spiritul inovator învederate la configurația schiței de logo.

Conceptul cîștigător este reprezentat prin mai multe simboluri grafice semnificative: apa-picătura, aerul – pasărea, soarele, frunza – vegetația, iar gama coloristică  are trei culori de bază – roșu, galben și albastru, care are semnificații determinate.

Pe această cale Ministerul Mediului ține să le mulțumească tuturor participanților la elaborarea logo-ului. Materialele prezentate la concurs de către participanți vor fi arhivate și utilizate ulterior în cadrul unor activități consacrate protecției mediului.

MM LOGO_final _MG_0195 q _MG_0196 w _MG_0200 r

Share