Marile favorite City si Barca, eliminate din Champions League

Marile favorite City si Barca, eliminate din Champions League

FC Barcelona si Manchester City au fost eliminate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa „duble” de foc cu Liverpool si Roma.

Italienii au reusit sa intoarca fabulos, acasa, acel 1-4 de pe Camp Nou, victoria cu 3-0 aducandu-le calificarea.

„Cormoranii” au rezistat presiunii trupei lui Guardiola si, profitand de erorile „cetatenilor”, au castigat si returul pentru a obtine o calificare entuziasmanta.

Duelul de pe Etihad Stadium a inceput, asa cum toata lumea se astepta, cu City atacand de la primul fluier al arbitrului, iar golul a venit la chiar prima faza de poarta. Gabriel Jesus a inscris in minutul 2 si se parea ca gazdele vor reusi sa intoarca scorul de neprezentare din tur.

Liverpool a rezistat insa foarte bine, avand si foarte mult noroc la bara lui Bernardo Silva si la golul lui Sane anulat aiurea de arbitru, iar in partea secunda Salah si Firmino au punctat pentru o victorie nesperata si o calificare de zile mari in semifinale.

Meciul de la Roma a fost inca si mai palpitant, cu o echipa gazda pregatita sa faca meciul unei generatii.

Dzeko a deschis scorul pe Olimpico inca din minutul 6, insa nimeni nu credea ca Barca poate pierde dupa ce a castigat cu 4-1 in meciul tur.

Nici macar dupa ce De Rossi a punctat pentru 2-0 din penalti, in minutul 58, nu erau multi cei care se gandeau ca va urma o surpriza de proportii.

Cu toate acestea, evolutia catalanilor a fost taxata si golul lui Manolas, din minutul 82, a adus calificarea „giallorossilor” in semifinalele Ligii Campionilor.

Marile favorite, City si Barca, parasesc competitia inca din sferturi, iar surprizele Roma si Liverpool continua lupta pentru trofeu.

sursa: ziare.com

Share