Lionel Messi: „E o rușine! Întreaga lume se uită la noi”. Scene incredibile: Argentinienii, scoși de pe teren pentru a fi deportați

Lionel Messi: „E o rușine! Întreaga lume se uită la noi”. Scene incredibile: Argentinienii, scoși de pe teren pentru a fi deportați

Scene neverosimile în meciul Brazilia – Argentina, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Confruntarea a fost suspendată după doar 7 minute, după ce agenții sanitari din Brazilia au intrat pe teren în încercarea de a împiedica 4 jucători ai oaspeților să evolueze.

Este vorba despre Emiliano Buendia, Emiliano Martinez (Aston Villa), Giovani Lo Celso și Christian Romero (Tottenham), fotbaliști care au venit din Anglia, țară considerată de Brazilia drept „zonă roșie”.

Pentru a evita carantina, aceștia ar fi susținut în declarațiile date că nu s-au aflat în Marea Britanie în ultimele 14 zile – un lucru fals, scrie publicația argentiniană TyC Sports.

Înaintea meciului, oficialii ANVISA, autoritatea de reglementare a sănătății în domeniul sănătății din Brazilia, au contactat Poliția Federală pentru a se asigura că Martinez, Buendia, Lo Celso și Romero nu vor părăsi hotelul, ei urmând să fie deportați. În ciuda acestui lucru, cei patru au ieșit din hotel și au plecat cu autocarul la stadion. Acesta a fost motivul pentru care oficialii ANVISA au intrat pe teren la câteva minute după startul meciului.

Meciul nu a mai fost reluat, iar argentinienii au plecat cu autocarul de la stadion direct la aeroport. Întreaga delegație a Argentinei a revenit în țară, puțin după miezul nopții.

Într-o discuție avută cu agenții sanitari din Brazilia, Leo Messi s-a arătat revoltat pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren.

„E o rușine! Suntem în Brazilia de 3 zile și nimic nu s-a întâmplat până acum! De ce faceți asta acum? Nu mai jucăm! Asta așteptau? Să începem meciul? De ce nu ne-au avertizat în privința asta când eram la hotel? Puteau să ne explice situația și o rezolvam. Acum, întreaga lume se uită la noi”, a spus Leo Messi.

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a transmis și el: „De ce nu ați venit la hotel? Suntem aici de 3 zile”.

Federaţia argentiniană a anunţat că jocul, la care în momentul întreruperii scorul era 0-0, nu va continua.

Antonio Barra Torres, preşedintele agenţiei braziliene pentru sănătate, a declarat că cei patru jucători argentinieni vor fi amendaţi şi “deportaţi” pentru că nu au respectat protocolul Covid-19.

sursa: digisport.ro

Share