Horoscop financiar. Cum vei sta cu banii în luna august

Horoscop financiar. Cum vei sta cu banii în luna august

Luna august este una dintre cele mai active din punct de vedere al schimbărilor pe plan financiar pentru toţi nativii zodiacului. Aşadar, fiecare dintre ei va avea surprize, fie plăcute fi eneplăcute, la capitolul „bani”.

BERBEC

Luna august este poate cea mai dificilă din punct de vedere financiar pentru nativii din Berbec. Este posibil ca la începutul lunii să facă rost de o importantă suma de bani, însă începând de la a două jumătate a lunii să fie nevoiţi să-i investească pentru a-şi asigura viitorul. Mai precis, îşi dau seama că persepctivele lor băneşti pentru restul anului nu sunt tocmai bune, aşa că vor riscă şi vor investi de nevoie.

TAUR

Taurii au parte de surprize neplăcute din punct de vedere financiar din a două jumătate alunii august. Se vor confruntă cu o serie de cheltuieli neaşteptate care-i vor da peste cap şi care le vor strică planurile în ceea ce priveşte viitoare investiţii.

GEMENI

Luna august este minunată din punct de vedere financiar pentru nativii din Gemeni. Reuşesc să facă o schimbare majoră din punct de vedere profesional care va veni şi cu un pachet salarial foarte satisfăcător. În august reuşesc în sfârşit să găsească echilibrul financiar de acre au nevoie.

RAC

Luna august este liniştită din punct de vedere financiar pentru nativii din Rac. Cheltuielile nu depăşesc deloc veniturile şi mai mult decât atât, nativii acestei zodii reuşesc şi să pună ceva bănuţi deoparte până la începutul lui septembrie.

LEU

Luna august este şi pentru Lei destul de bună din punct de vedere financiar, mai ales începând cu a două jumătate. Astfel, după 15 august fac rost de o importantă sumă de bani de care chiar au nevoie pentru o investiţie pe termen lung. Această sumă de bani pică la marele fix şi va cataliza o serie de venituri substanţiale în viitorul apropiat.

FECIOARĂ

Fecioarele se consfruntă cu probleme destul de mari din punct de vedere financiar în luna august. Din păcate, nu reuşesc să acopere toate cheltuielile pe care le au aşa că nativii acestei zodii vor fi nevoiţi să facă o serie de împrumuturi ce îi vor pune într-o situaţie destul de neplăcută.

BALANŢĂ

Balanţele au un început de august în care intră într-un grav declin financiar din cauză că se trezesc presaţi de toţi cei cărora le datorează bani. Plata datoriilor nu mai suportă întârziere aşa că până pe dată de 15 august se vor trezi împărţind bani în stânga şi-n dreapta. După 15 august însă, se vor redresa total din punct de vedere financiar.

SCORPION

Scorpionii însă au o luna august minunată din punct de vedere financiar. În prima parte a lunii sunt scutiţi de o serie de datorii, ceea ce îi face să aibă buzunarele mai pline. Pe deasupra, în a două jumătatea a lunii, câştigă o importantă suma de bani, din simplu noroc.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii trec printr-o perioada destul de agitată din punct de vedere financiar în august, din cauza că au de efectuat o serie de cheltuieli neaşteptate. În acest sens, vor fi nevoiţi să facă un împrumut destul de mare care-i va da peste cap.

CAPRICORN

Capricornii trec printr-o perioada destul de neagră din punct de vedere financiar la finalul lunii august, având în vedere că vor avea cheltuieli destul de mari de la începutul lunii. Însă, banii vor fi folosiţi pentru distracţie, ceea ce îi va face să nu regrete nimic.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o luna august minunată din punct de vedere financiar, având în vedere că primesc foarte mulţi bani de la persoane apropiate care doresc să-i ajute în întreprinderea unui eveniment minunat, important în viaţa lor.

PEŞTI

Şi peştii se redreseaza financiar în august, în ciuda faptului că au cheltuieli destul de mari. Însă, datorită unui câştig surprinzător şi destul de mare, vor reuşi să pună la punct absolut tot ce era de rezolvat din punct de vedere financiar. Perioada favorabilă pentru câştiguri după 10 august.

Sursa: lyla.ro

 

Share