Criza dintre Rusia şi Turcia va aduce sfârşitul lumii!? Ce spune profeţia lui Gaon din Vilna

Criza dintre Rusia şi Turcia va aduce sfârşitul lumii!? Ce spune profeţia lui Gaon din Vilna

La scurt timp după producerea atentatelor teroriste din Franţa, teama izbucnirii unui nou război mondial a generat fel şi fel de controverse în toate colţurile lumii. Mai mult de atât, un conflict între Turcia şi Rusia ar fi fost prevestit, în urmă cu mult timp, de profetul Elijah ben Shlomo Zalma, cunoscut sub numele de Gaon din Vilna (actualmente Vilnius, capitala Lituaniei)

Cu puţin timp înainte să moară, în 1797, acesta şi-a avertizat apropiaţii să se pregătească de Apocalipsă atunci când Rusia va cuceri Crimeea, conform relatărilor din presa rusă. Iar spusele lui ar fi început să se adeverească de curând, când preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anexat, în urmă cu un an, Peninsula Crimeea.

De asemenea, înţeleptul din Vilna spunea, la momentul respectiv, că Rusia va intra în război cu Turcia, iar această previziune pare să se adeverească, căci tensiunile dintre Moscova şi Ankara sunt tot mai aprinse.

„Când veţi auzi că ruşii au cucerit oraşul Crimeea, să ştiţi că a venit timpul lui Mesia!”,spunea profetul la momentul respectiv.

Aceeaşi previziune este întărită şi de spusele lui Israel ben Elizer care spunea că Rusia se va alia cu musulmanii. Iar acest lucru pare să se fi întâmplat, căci Moscova s-a aliat deja cu liderul sirian Bachar al-Assad si cu regimul islamic din Iran.

 

Sursa: a1.ro

Share