Casillas, cel mai bun portar din istoria Ligii Campionilor. La câte meciuri fără gol marcat a ajuns

Casillas, cel mai bun portar din istoria Ligii Campionilor. La câte meciuri fără gol marcat a ajuns

Performanţă istorică pentru Iker Casillas după meciul lui Porto de la Liverpool, din optimile Ligii Campionilor, încheiat la egalitate, 0-0.

Portarul spaniol este goalkeeperul cu cele mai multe meciuri fără gol primit în istoria Ligii, în actualul format. 56 de partide fără gol încasat a adunat simbolul lui Real Madrid după partida de pe Anfield, în 167 de meciuri în Liga Campionilor.

Casillas a fost aplaudat marţi seară şi de fanii „cormoranilor”, impresionaţi de cariera unuia dintre portarii de legendă ai noului secol în fotbalul mondial.

Portarul în vârstă de 36 de ani se află la Porto din 2015, atunci când a sosit pe Dragao liber de contract după despărţirea de clubul la care îşi petrecuse toată cariera, Real Madrid.

Casillas este recordmanul de selecţii al naţionalei Spaniei, cu 167 de meciuri jucate. Are două titluri europene şi unul mondial cu „Furia Roja”.

Cu Real Madrid, Iker Casillas a cucerit trei Ligi ale Campionilor, Mondialul cluburilor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală, cinci titluri, două Cupe şi patru Supercupe ale Spaniei.

sursa: digisport.ro

Mihaela Rotari

Share