Avocatul Igor Popa, într-un prestigios clasament realizat de o publicație  britanică

Avocatul Igor Popa, într-un prestigios clasament realizat de o publicație britanică

Avocatul Igor Popa a fost desemnat de renumita publicație britanică „International Financial Law Review” – (IFLR 1000) „leading lawyer” în Republica Moldova pentru activitatea în domeniile Bănci, Fuziuni și Achiziții, Piețe de Capital, Parteneriat Public-Privat și Inițiative Financiare Private. Premiul a fost acordat în contextul lansării Ghidului celor mai de succes firme specializate în avocatura de afaceri, elaborat de IFLR 1000, ediția 2017.

Potrivit unui comunicat, în categoria „leading lawyer” figurează avocaţi care s-au dovedit a fi lideri pe piaţa de profil în țara, în care își desfășoară activitatea. “ În anul 2016, Igor Popa a realizat succese în cel puțin 5 arii de expertiză, premiul fiind o confirmare a rezultatelor obținute”, a spus editorul IFLR1000, Sam Duke.

Avocatul Igor Popa a menţionat că este onorat să primească acest premiu din partea publicației „International Financial Law Review – (IFLR 1000)”.

”În anul 2016 am depus mult efort ca să oferim servicii de calitate și mă bucur nespus de mult că prestigioasa publicație britanică a recunoscut rezultatele pe care le-am obținut din postura de Managing Partner al Biroul Asociat de Avocați “Popa și Asociații”, a menționat Igor Popa.

De menționat că, „International Financial Law Review” (IFLR 1000) este specializată în elaborarea clasamentelor și analizelor celor mai bune companii juridice de business din întreaga lume. Topurile publicației IFLR 1000 sunt realizate în baza a trei criterii: comentariile obținute din partea clienților, ale colegilor de breaslă, dar și suma tranzacțiilor companiei din ultimele 12 luni.

Mihaela Rotari

Share