Asociația Națională a Femeilor din Sistemul Afacerilor Interne – înregistrată oficial

Asociația Națională a Femeilor din Sistemul Afacerilor Interne – înregistrată oficial

În cadrul proiectului ,,Consolidarea capacităților și promovarea femeilor în sistemul afacerilor interne” la data de 30 noiembrie 2015 a fost înregistrată oficial la Ministerul Justiției Asociația Națională a Femeilor din Sistemul Afacerilor Interne, anunță serviciul de presă al MAI.

Obiectivul general al Proiectului este promovarea femeilor în cadrul sistemului afacerilor interne și eliminarea stereotipului că organele de aplicare a legii sunt, în mare parte, un mediu de activitate specific bărbaților, în acest sens, fiind creată o platformă de interacțiune pentru femeile din cadrul MAI în formatul unei Asociații Obștești.

Astfel, Asociația Națională a Femeilor din Sistemul Afacerilor Interne va reprezenta ocomunitate pentru femeile active și de succes din cadrul MAI, în care acestea vor putea descoperi modele inspiraţionale și istorii de succes.

Totodată, prin intermediul Asociației va fi dezvoltată o reţea care va oferi femeilor din sistem oportunităţi de dezvoltare  personală și profesională prin consolidarea capacităților de leadership, motivare, sporirea încrederii, promovarea imaginii pozitive a femeilor în sistemul afacerilor interne, etc.

Angajatele MAI pot deveni membre ale Asociației și participa în cadrul tuturor activităților organizate de Asociație completînd o cerere de aderare.

Proiectul are o acoperire financiară de 1500 USD, fiind  implementat în cadrul Programului de mentorat INSPIR-O, realizat cu suportului mai multor parteneri de dezvoltare.

Mihaela Rotari

Share