Aproximativ 20 de mii de oameni au ales să petreacă „Ziua Vinului” în Piața “Vasile Lupu” din Orhei. Vezi cum sărbătoresc

Aproximativ 20 de mii de oameni au ales să petreacă „Ziua Vinului” în Piața “Vasile Lupu” din Orhei. Vezi cum sărbătoresc

Aproximativ 20 de mii de oameni sărbătoresc, acum, la Orhei, “Ziua Vinului”, iar în zona gastronomică, oaspeții au format cozi la cârnăciori la grătar, care sunt oferiți gratuit tuturor.

De mai bine de o oră, peste zece bucătari nu încetează să frigă pe grătare cei mai gustoși, produși din carne de cea mai bună calitate, cârnăciori.

Totul se petrece pe fundalul unui spectacol excepțional de cântece și dansuri populare susținut de ansambluri și colective artistice din raionul Orhei, care a început la ora 10:00.

Muzica bună răsună în toate colțurile Centrului orașului. Miile de oameni adunați aici petrec timpul într-o atmosferă de adevărată sărbătoare. Aceștia se încing în dansuri, fredonează melodiile cunoscute, degustă vinuri alese, expuse de zeci de producători veniți să participe la evenimentul dedicat băuturii noastre naționale.

Reprezentanții autorităților locale din raion au amenjat stand-uri reprezentative pentru “Ziua Vinului”. Aceștia au participat a un masterclass pentru producerea vinului, iar mustul proaspăt stors a fost servit vizitatorilor.

“Ziua Vinului” va continua cu un concert al surorilor Osoianu, care vor urca pe scenă la ora 14:00. Atmosfera va fi apoi încinsă de muzicienii ansamblului folcloric “Plăieşii”, iar de la ora 18:00 își va face apariția formația „Cuibul”.

Concertul pentru “Ziua Vinului” este dedicat iubitorilor tuturor genurilor muzicale. Astfel, aproape de ora 19:00, mult îndrăgitul Ion Suruceanu va interpreta melodiile arhicunoscute și preferate ale orheienilor. Iar cei care iubesc rockul se vor delecta cu muzica renumitei trupe Alternosfera. După ora 20:00, sărbătoarea națională a vinului va continua pe ritmul muzicii băieților de la Zdob și Zdub. La final, Orheiul va fi iluminat de un grandios show cu focuri de artificii.

Primăria Orhei și Consiliul raional Orhei invită pe toți la “Ziua Vinului”.

or4 or5 or6 or7 or8 or9 or10 or11 or12 or13 or14 or15 or16 or17 or18 or19

Share