Aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor din Chișinău se va transforma într-o „Lume Colorată a Copiilor”

Aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor din Chișinău se va transforma într-o „Lume Colorată a Copiilor”

Aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor va fi colorată de lumini multicolore, devenind „Aleea Colorată”. Evenimentul are loc în cadrul proiectului Parcul meu, inițiat de compania turcă Ongan Tekstil și care are drept scop renovarea și restaurarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei, potrivit unui comunicat de presă.

Organizatorii anunță că, Aleea Colorată va fi lansată printr-un eveniment, în seara de sâmbătă, 30 septembrie, la ora 17:30. Aici, pe Aleea Colorată va dăinui o atmosferă specială: muzică interpretată de talentații tineri de la Megapolis Band, dansuri, show cu baloane de săpun, vată dulce gratuită pentru copii, concursuri, cadouri pentru mici și mari. 

Evenimentul va continua și pe data de 1 octombrie de la ora 14:00 până la ora 18:00, cu activități distractive și educative pentru copii. Va fi creată o Lume Colorată a Copiilor cu mimi, clovni, baloane, face-painting, teatru de păpuși.

Seara de duminică, de la ora 18:00, va culmina cu Seri Nostalgice unde sunt așteptați toți, de la mic la mare, să vină, să danseze împreună, să socializeze. Pentru a fi și mai interesant, vom fi ajutați de dansatori profesioniști să ne mișcăm perfect pe ritmurile muzicii.

De menționat că, Evenimentul de lansare a „Aleii Colorate” este o primă etapă din cadrul proiectului Parcul Meu, inițiat de compania Ongan Tekstil. Printre inițiativele anunțate în cadrul proiectului se numără modernizarea aleii centrale, reabilitarea izvoarelor din parc, modernizarea terenului de sport, construcția unui perete de susținere împotriva alunecărilor de teren, renovarea Podului Îndrăgostiților.  Inițiatorul proiectului, compania turcă Ongan Tekstil, care activează în R. Moldova din 2011. Compania dezvoltă o multitudine de proiecte investiționale în mai multe domenii de activitate, inclusiv în construcție și producție, asigurând noi locuri de muncă pentru concetățenii noștri. În primăvara acestui an compania a organizat prima acțiune de salubrizare a parcului Valea Trandafirilor, acționând ca și inițiatorul curățării parcului de consecințele ninsorilor din aprilie.

 

Doina Secrieru

Share