ACEASTA este cea mai bună zodie. Norocul îi surâde la tot pasul, întoarce BANII cu lopata!

ACEASTA este cea mai bună zodie. Norocul îi surâde la tot pasul, întoarce BANII cu lopata!

Nativii din Zodia Berbecului sunt caracterizați prin umor, poftă de viață, dar și multă încăpățânare. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Cunoaște-ți prietenii născuți în această zodie din descrierea personalității lor psiholige, profesionale și sentimentale.

Bărbatul născut în zodia Berbecului excelează prin câteva trăsături care-l fac adorabil: simțul umorului, talentul în bucătărie, sensiblitatea și creativitatea artistică, pofta de viață.

Pe de altă parte, viața alături de un nativ Berbec poate însemna o serie de provocări, pentru că deseori este de o mare încăpățânare, are înclinații spre lenevie și visare şi refuză să ia lucrurile în serios.

Femeia născută în Zodia Berbecului este puțin mai cu picioarele pe pământ, în sensul că nu merge cu gluma până în pânzele albe, gătește cu plăcere, dar mai calculat și mai sănătos, face concesii bărbatului, tratându-l deseori ca pe un copil, își cunoaște bine interesele profesionale și nu riscă răzvrătirea împotriva autorității.

Bărbatul Berbec iubește cu fantezie, admiră cu generozitate și face daruri neașteptate, alese mai mult după gusturile lui (desăvârșite, ce-i drept). Complimentele lui sunt sincere și încântătoare. Însă nu încerca să-l târăști la petreceri cu lume multă, la evenimente la care să participe din obligație și, mai ales, nu-l sili să poarte costum și cravată.

Femeia Berbec știe foarte bine ce face, chiar dacă dă impresia că lasă totul să curgă de la sine. Umorul și îngăduința sunt cheile uniunii ei fericite cu partenerul. Este statornică în dragoste și devotată în căsnicie. Îi plac reuniunile cu prietenii, dar, la fel ca și corespondentul masculin, o plictisesc obligațiile sociale, ținutele rigide și comportamentul de fațadă.

Zodia Berbecului este, poate, cea mai veselă și cea mai boemă. Dacă-i valorificăm calitățile și nu forțăm în punctele slabe, Berbecul poate fi cel mai bun prieten, angajat sau partener de viață, potrivit realitatea.net.

Share