A adormit la plajă cu telefonul pe piept! Când s-a trezit a țipat! (FOTO)

A adormit la plajă cu telefonul pe piept! Când s-a trezit a țipat! (FOTO)

Imaginile alaturate au devenit virale pe retelele de socializare si au strans mii de like-uri si comentarii la scurt timp de la postarea lor. 

Totul a inceput dupa ce Daniel Da Silva, in varsta de 29 de ani, a adormit pe marginea piscinei unui hotel, in timp ce se afla in vacanta in Cipru.

Nimic ciudat pana aici. Doar ca tanarul nu a avut grija sa isi aplice pe piele lotiune de protectie si, pe tot parcursul perioadei de somn, si-a lasat telefonul pe piept.

Cand s-a trezit si a vazut ce i s-a intamplat a ramas blocat: pielea i s-a ars de la expunerea excesiva la soare, singurul loc protejat fiind cel pe care a stat telefonul, unde s-a imprimat si urma acestuia.

Ulterior, de fiecare data cand se plimba pe plaja, Daniel starnea hohotele de ras ale celor din jur, care se amuzau copios de felul in care arata.

„Cand m-am trezit si am vazut ce am pe piept nu mi-a venit sa cred. Urma telefonului s-a imprimat cu o mare fidelitate, puteai sa vezi chiar si firul de la casti. Totul era cu atat mai jenant cu cat toate astea s-au intamplat in prima zi de vacanta. Toata lumea a ras de mine”, spune barbatul.

media_146762015216448300

Sursa: kanald.ro

Share