Primăria Chișinău va avea o nouă subdiviziune!

Primăria Chișinău va avea o nouă subdiviziune!

„Pentru a fi mai eficienți şi a optimiza managementul instituțional, a fost adoptat proiectul de decizie privind reorganizarea prin fuziune a Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii și Direcția economie, reforme și relații patrimoniale”, comunică Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează OFICIAL.

În acest sens a fost votat și Regulamentul de organizare și funcționare a subdiviziunii nou creată.

Potrivit edilului, noua entitate se va numi Direcția generală economie, comerț și turism. „Comasarea celor două entități municipale este o primă etapă din cadrul unui proces de reformare a structurii administrației publice locale a municipiului Chișinău, pe care ne-am propus-o. Mai mult, acest proces nu implică majorarea numărului de angajați. În acest fel, ne propunem să îmbunătățim gestionarea și asigurarea prestării serviciilor publice calitative pentru locuitorii capitalei”, scrie Ceban, pe Facebook.

Ceban mai spune că subdiviziunea municipală va include o secție nouă, ce se va preocupa de dezvoltarea și promovarea municipiului Chișinău ca destinație turistică.

De menționat că noua entitate urmează a fi înregistrată în scurt timp la Agenția Proprietății Publice.

Mihaela Conovali

Share