„Marea Curățenie” a început în Chișinău. Ceban: Ne-am mobilizat

„Marea Curățenie” a început în Chișinău. Ceban: Ne-am mobilizat

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban a anunțat că, astăzi, într-o zi frumoasă de toamnă a lansat „MAREA CURĂȚENIE” în oraș. 

„Împreună cu viceprimarii, pretorul de sector, angajații Primăriei și ai subdiviziunilor municipale, dar și cu aportul locuitorilor capitalei, organizațiilor neguvernamentale ne-am propus să-i readucem Chișinăului aspectul de altă dată: curat, îngrijit și frumos.  Au reacționat toți pozitiv și s-au alăturat pentru a face curat și am petrecut o zi productivă împreună. Eu cu familia și colegii am participat la marea curățenie în parcul „La Izvor”, dar asemenea acțiuni au fost astăzi realizate în toate sectoarele capitalei, în mai multe parcuri, scuaruri și spații publice, unde m-am alăturat mai târziu. Ne-am mobilizat pentru că ne pasă și am demonstrat că putem să facem frumos și curat în orașul în care locuim. Mulțumesc tuturor oamenilor și colegilor, care din timpul lor liber au fost receptivi la apelul nostru și s-au implicat activ în acțiunile de salubrizare în toate sectoarele”, a scris Ceban, pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, campania „Marea Curățenie” va continua și în săptămânile care urmează.

„Facem apel la toată lumea să se alăture și sâmbăta viitoare la aceeași oră.  Concomitent se lucrează la amenajarea spațiilor verzi din oraș și la finalizarea proiectelor de infrastructură, ce sunt în proces de desfășurare. Ulterior vom iniția o acțiune de plantare a arborilor, arbuștilor în oraș. Haideţi împreună să facem Chişinăul un oraş mai curat și împreună să păstrăm această curățenie.

Chișinăul suntem noi!”, a mai scris Ceban.

received_336993557538862 received_2681935438686487

Cristina Pendea

Share