Dorin Chirtoacă: Chișinăul dacă ar putea vorbi, la câte i-a fost dat să vadă de-a lungul istoriei, ne-ar spune multe

Dorin Chirtoacă: Chișinăul dacă ar putea vorbi, la câte i-a fost dat să vadă de-a lungul istoriei, ne-ar spune multe

Primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă în cadrul unei postări pe o rețea de socializare a scris despre evoluția Chișinăului de-a lungul anilor, dar și despre raportul de activitate din ultimile 12 luni. 

„Acum un an, de Hram, inauguram Scara cu Cascade din parcul Valea Morilor, între timp raportul de activitate poate fi completat și cu alte rezultate din ultimele 12 luni:
1. Reabilitarea bd. Stefan cel Mare, bd. Negruzzi si a str. V. Alecsandri; 2. Linia de troleibuz „Aeroport – Centru”, pe baza troleibuzelor fara fir, care pot cicula peste 50 de km pe baterii. 4. Semnarea contractului pentru reabilitarea statiei de epurare la standarde europene”, se menționează în postare.

În același timp, Dorin Chirtoacă a vorbit despre referendumul prin care ar putea fi revocat din funcție.

„Unii care umblă cu referendumul și cu condamnarea îmi pot lua multe sau chiar totul, dar nu-mi pot lua demnitatea și rezultatele care sunt și vor rămâne aici pentru totdeauna! Cu siguranță, Chișinăul dacă ar putea vorbi, la câte i-a fost dat să vadă de-a lungul istoriei, ne-ar spune multe, și cu privire la ultimii 10 ani, inclusiv”, a precizat el.

Mihaela Conovali

Share