A 13-a a Grupului de lucru INTOSAI privind valoarea și beneficiul ISA! A participat și CCRM

A 13-a a Grupului de lucru INTOSAI privind valoarea și beneficiul ISA! A participat și CCRM

Reprezentanții instituțiilor supreme de audit (ISA) din cadrul INTOSAI, printre care și Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat la ședința a 13-a a Grupului de lucru INTOSAI privind valoarea și beneficiul ISA. Evenimentul a fost organizat la 20 mai curent, de către conducătorul grupului, ISA din Mexic, informează OFICIAL.

În cadrul întrunirii, participanții au pus în discuție crearea sarcina de revizuire a standardului INTOSAI-P 12, comunicarea și promovarea valorii și beneficiului ISA, precum și elaborarea termenilor de referință privind activitatea grupului.

Grupul de lucru privind valoarea și beneficiul ISA (WGVBS) promovează schimbul și accesul la cunoștințe, experiențe și bune practici cu privire la modul în care auditul nu numai că contribuie la îmbunătățirea performanțelor guvernamentale, ci are și un impact asupra calitatea vieții cetățenilor.

„Cu aceste eforturi, WGBVS sprijină membrii INTOSAI în consolidarea implementării obiectivelor standardului INTOSAI P-12: responsabilitate, transparență și integritate pentru a fi o instituție model”, susțin reprezentanții CCRM.

 

Mihaela Rotari

Share