Vladimir Bolea se pregătește să părăsească PAS-ul? Jurnalist: „După ultimele declarații se pare că a decis…”

Vladimir Bolea se pregătește să părăsească PAS-ul? Jurnalist: „După ultimele declarații se pare că a decis…”

Jurnalistul Dumitru Ciubașenco spune că se pare că ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, se pregătește să părăsească partidul de guvernare, informează OFICIAL.

Jurnalistul s-a referit la recenta declarație a ministrului, în care a acuzat Ucraina că procură produsele petroliere destinate R. Moldova, oferind transportatorilor condiții mai bune.

„Această declarație a ministrului se poate de comparat cu raportul Amnesty International, care a produs o reacție de neînțelegere din partea Kievului.

Serviciile speciale au furat de la Chișinău judecătorul Ceaus. Sandu a tăcut. Ecologii învinuiesc Ucraina că preiau apa din Nistru de la Moldova. Sandu tace. Oficialii de la Kiev periodic propun Chișinăului împreună să „curețe” Transnistria. Sandu tot nu comentează acest fapt.

Se poate de înțeles tăcerea Maiei Sandu, ea consideră Ucraina un partener apropiat, care luptând cu Federația Rusă de asemenea, protejează R. Moldova de armata rusă și din acest motiv închide ochii la ceea ce unii consideră purtare inoportună față de Moldova.

Pe acest fon, acuzațiile ministrului Bolea privind „vânătoarea” cumpărătorilor din țara vecină la produsele petroliere arată ca acțiune împotriva Ucrainei.

În afară de asta, Bolea a făcut declarații care pot fărâma creierul oricărui pro-european. Bolea a declarat că din Moldova Sovietică, Republica Moldova a moștenit câteva mii de capete de animale, dar totul a fost distrus în 30 de ani de independență.

Se spune că Bolea va candida pentru Primăria Capitalei, dar după ultimele declarații se pare că el a decis să plece din partid și să candideze independent”, a spus Ciubașenco.

!!!
 Abonează-te la canalul nostru de Telegram!
Share