Vlad Plahotniuc: Preocuparea principală a democraților este să facă coaliții cu cetățenii și să continue faptele bune

Vlad Plahotniuc: Preocuparea principală a democraților este să facă coaliții cu cetățenii și să continue faptele bune

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a anunțat că, preocuparea principală a democraților este să facă coaliții cu cetățenii și să continue faptele bune, informează OFICIAL.

În cadrul unui briefing de presă, Vlad Plahotniuc, a anunțat că au decis ca Guvernul să-și asume răspundere pe câteva proiecte ce vor aduce oamenilor beneficii importante.

„Să le oferim pensionarilor un nou prilej de bucurie. Așa cum am promis înainte de alegeri, venim către 1 aprilie cu indexarea pensiilor. Anunț că, pensiile vor fi indexate cu 5,3%, adică dublu față de ceea ce era prevăzut. În același context, așa cum am promis, pensionari, persoanele cu nevoi sociale și alți beneficiari de alocații speciale, cu venituri mai mici de 2 mii de lei, urmează să primească încă un ajutor de 600 lei, deja de Paști. Am decis să oferim acești bani prin asumarea răspunderii Guvernului, pentru că există, totuși, riscul ca din cauza persoanelor care refuză dialogul politic, blocajul în care ne aflăm după alegeri, să fie unul de durată”, a anunțat Plahotniuc.

Doina Secrieru

Share