Președintele Dodon: Activitatea PNUD în țara noastră drept un exemplu de abordare echilibrată și nepolitizată

Președintele Dodon: Activitatea PNUD în țara noastră drept un exemplu de abordare echilibrată și nepolitizată

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu rezidentul-coordonator al ONU în Moldova, Dafina Gercheva, reprezentant rezident al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în legătură cu încheierea misiunii sale în țara noastră, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că i-a adresat mulțumiri pentru implicarea sa activă în dezvoltarea sectorului social și umanitar a Moldovei, pentru realizarea numeroaselor programe de profil pe ambele maluri ale Nistrului.

„Consider activitatea PNUD în țara noastră drept un exemplu de abordare echilibrată și nepolitizată a realizării misiunii. În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în procesul de realizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, am semnat un Decret privind conferirea înaltei distincții de stat ”Ordinul de Onoare”, doamnei Dafina Gercheva. De asemenea, am felicitat-o cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, dorindu-i succes în activitatea sa profesională”, a scris Dodon.

Doina Secrieru

Share