Vlad Filat s-a reîntâlnit cu Victoria Ghirghircic, căreia i-a donat 30 mii euro pentru transplant

Vlad Filat s-a reîntâlnit cu Victoria Ghirghircic, căreia i-a donat 30 mii euro pentru transplant

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, s-a întâlnit ieri, 25 octombrie, curent, cu alegătorii din oraşul Căuşeni, satele Tănătari, Copanca și Zaim din raionul Căușeni. Liderul liberal-democrat a îndemnat cetățenii să voteze PLDM la alegerile din 30 noiembrie, pentru a asigura un viitor european Republicii Moldova.
Prezentă la întâlnirea cu alegătorii din satul Copanca, Victoria Ghirghircic, fetița care a suportat un transplant de ficat, dar și mama sa au exprimat cuvinte de gratitudine președintelui PLDM pentru că a donat 30 mii de euro pentru intervenția chirurgicală, care i-a salvat viața micuţei.
Precizăm că, Victoria Ghirghircic a suportat un transplant de ficat la Bucureşti.
Victoria este eroina campaniei „Dăruieşti şi Cîştigi”, organizată de un post de televiziune la sfîrşitul anului 2012. Atunci, Vlad Filat i-a oferit fetiţei un cec cu 30 de mii de euro, astfel suplinind suma necesară pentru intervenţia chirurgicală.
În cadrul întâlnii cu alegătorii, Vlad Filat a spus că trebuie să fim împreună pentru a face lucruri bune și frumoase pentru Republica Moldova.
„Să continuăm să fim împreună pentru a face lucruri bune și frumoase pentru Republica Moldova. Să alegem un viitor European, pentru că doar fiind parte a marii familii europene vom trăi într-o Moldovă dezvoltată și prosperă. În 4 ani am demonstrat lumii întregi că suntem o țară cu oameni capabili, care își propun scopuri și le realizează. Trebuie să fim uniți, solidari și hotărați în acțiuni”, a spus Vlad Filat.
În satul Zaim, Alexandru Ursu, tânătul eliberat cu suportul lui Vlad Filat din detenţie de la Tiraspol, a urat succes în alegeri Partidului Liberal Democrat.
Mihaela Rotari
Share