O spune DESCHIS: Nu mi-i rușine nicio clipă de mandatul de ministru!

“Nu mi-i rușine nicio clipă de mandatul de ministru, căci în toate acțiunile ministerului am reieșit din nevoile oamenilor”. Declarația a fost făcută de președintele Organizației municipale PDM Chișinău, Pavel Filip, la întâlnirea cu angajații Direcției de Poștă Chișinău.

Potrivit ministrului degrevat al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, oamenii deja simt beneficiile modernizării serviciilor poștale.

“Nu mi-i rușine nicio clipă de mandatul de ministru, căci în toate acțiunile ministerului am reieșit din nevoile oamenilor. Iată un exemplu! Concetățenii noștri din Italia pot să trimită bani acasă la un comision de doar 5 euro pentru sume de până la o mie de euro. Acorduri similare au fost semnate cu Spania și Portugalia”, a declarat Pavel Filip. El a anunțat că modernizarea serviciilor pentru populație și lupta cu birocrația vor avea un efect direct asupra vieții de zi cu zi a oamenilor. “Vom porni de la serviciile de plăți electronice, pentru ca oamenii să-și poată achita facturile, să transfere bani sau să facă procurări cu telefonul mobil”, a mai spus liderul democrat.

La întâlnire au fost prezenți factori poștali, operatori, reprezentanți din administrația Direcției de Poștă Chișinău, majoritatea fiind femei. Doamnele au avut o solicitare aparte către reprezentantul PDM, cu atât mai mult cu cât partidul se preocupă de ocrotirea familiilor și respectarea drepturilor femeilor: să găsească o soluție ca să nu mai fie nevoite să lucreze în zilele de sâmbătă, pentru a se putea ocupa de treburile casnice. Pavel Filip s-a arătat convins că poate fi identificată o formulă prin care să fie satisfăcută doleanța și, totodată, să fie asigurată continuitatea serviciilor oficiilor poștale.

Maria Roșca

Share