Vlad Filat: „Din fericire, alegătorii din Republica Moldova, de la alegeri – la alegeri, vin tot mai pregătiți și raționali”

Vlad Filat: „Din fericire, alegătorii din Republica Moldova, de la alegeri – la alegeri, vin tot mai pregătiți și raționali”

„Lucrurile au fost previzibile, eu cred că s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple în Republica Moldova. Din fericire, alegătorii din Republica Moldova, de la alegeri – la alegeri, vin tot mai pregătiți și raționali, înțelegând exact că votul lor contează”. Declarația aparține fostului Premier, ex-lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, informează OFICIAL. 

În cadrul unei emisiunii „Puterea a Patra”, Filat a adăugat că prostia unora care conduc anumite partide a fost substituită cu deșteptăciunea alegătorului – „și avem acest rezultat”, a spus fostul premier.

„Avem o victorie meritată a unui partid politic – PAS, iar dacă este să fim corecți este o victorie obținută de Maia Sandu împreună cu PAS”, a mai comunicat el.

Totodată, el a venit cu un îndemn către cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate: „Să nu asculte sfaturile altora. Ei au mers în fața oamenilor, ei și-au asumat angajamentul și ei au obținut acest vot de încredere. Ei sunt cei care trebuie să se întrunească, să discute și să ia decizii. Asta nu înseamnă că trebuie să fie surzi sau orbi”, a conchis fostul Premier.

Mihaela Rotari

Share