Vlad Bătrîncea a fost „invitat” la Procuratură

Vlad Bătrîncea a fost „invitat” la Procuratură

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, în timpul ședinței Parlamentului a primit o scrisoare din partea Procuraturii, informează OFICIAL. 

„Astăzi, în calitate de vicepreședinte al Parlamentului, urma să țin un discurs din partea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la încheierea sesiunii de toamnă 2022. Dar, am primit o „invitație de sărbătoare” din partea Procuraturii chiar în timpul ședinței Parlamentului”, spune Bătrîncea.

De asemenea, el spune că nu este o coincidență și nici nu se întâmplă pentru prima dată.

„Coincidență? Nu cred. Nu este prima dată când deputații PSRM sunt intenționat chemați la procuratură în momentul în care ar trebui să participe în Parlament la dezbateri pe marginea unor proiecte și chestiuni importante.

Reprezentanții PAS, cunoscând cauza reală a evenimentelor, s-au grăbit totuși să declare că socialiștii ar fi mers la o petrecere corporativă de Revelion.

În așa caz, în calitate de Alaverdî, drept replică la acest ”cadou” de Anul Nou, le doresc colegilor mei „buni” de la PAS ca anul viitor să-l petreacă la ”corporative” de genul celor la care sunt eu cu echipa. Or, ei au mai multe temeiuri pentru asta decât noi”, spune Bătrîncea.

Share