(VIDEO) PSRM protestează la Parlament (update)

(VIDEO) PSRM protestează la Parlament (update)

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) desfășoară o acțiune de protest în fața Parlamentului, informează OFICIAL.

Membrii și simpatizanții PSRM protestează împotriva inechității sociale și a condițiilor indecente de trai al cetățenilor.

UPDATE:„Guvernarea PAS a adus doar scumpiri, iar cetățenii azi se îngloadă în datorii”. Declarația a fost făcută de către consilierul PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Victor Poleacov, la protestul din fața Parlamentului.

„Ne-am strâns aici nu de vremuri bune, ci pentru că fiecare pas făcut de această guvernare duce țara în prăpastie. Viața noastră zilnic devine insuportabilă. Limita de existență a venit o dată cu această majoritate parlamentară. Această guvernare ne-a adus doar scumpiri la gaz, carburanți, toate prețurile cresc pe zi ce trece. Oamenii se îngloadă în datorii. Jos genocidul!”, a declarat Poleacov.

UPDATE 10:35: „PAS și Maia Sandu au ajuns la guvernare prin minciuni”, a declarat deputatul PSRM, Vasile Bolea, la protestul din fața Parlamentului. Bolea a amintit că actualul președintele și PAS au promis în campania electorală că pensia minimă va fi de 2000 de lei, lucru care nu s-a realizat. Totodată, parlamentarul s-a referit și la prețurile la carburanți, care cresc zilnic odată cu venirea PAS la guvernare. “Iar în campanie ne promiteau benzină ieftină”, a amintit Bolea.

„Au spus că 4 lei pentru gaz este foarte scump, dar azi avem peste 18 lei pentru un metru cub de gaz. Această guvernare a amăgit practic pe toți cetățenii din Republica Moldova, inclusiv pe cei de peste hotare, cărora le-au promis că vor putea să revină acasă, că nu vor achita impozite… Dar și pe ei i-au mințit. Jos tarife liberale!”, a declarat Vasile Bolea.

UPDATE 10:50: „Noi ne ducem cu mare nădejde de fiecare dată și aruncăm buletinul în urnă, sperând să avem o viață mai bună. De data aceasta au câștigat cei care au vrut schimbarea, dar ei au uitat să ne spună ce fel de schimbare. Aceasta este schimbarea pe care ne-am dorit-o? Este o schimbare spre binele lor! Ei își fac zilele de naștere în SUA, și-au angajat verișoarele la muncă, își aduc în funcții copiii care au învățat pe banii noștri peste hotare, dar tot rău au învățat”, a declarat Silvia Grigorieva, consilierul PSRM în Consiliul Municipal Chișinău.

UPDATE 11:15: „Maia Sandu a dormit toată vara și nu a trimis la negocierile cu „Gazprom” reprezentanți ai conducerii de vârf a țării, așa cum se practică în alte țări, dar un ”băiețaș” care a învățat rău la Harvard și s-a încurcat în formule”, a declarat Odințov, explicând, de ce Republica Moldova plătește prețul cel mai mare din Europa pentru gazele naturale.

Ei au mințit toți pensionarii prin faptul că au majorat cu 15-16% unele categorii de pensii, dar inflația de 30% a anulat aceste majorări”, a remarcat președintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Alexandr Odințov.

Share