(VIDEO) Protest PCRM-„ȘOR”, la Ministerul Muncii: Țara noastră este sărăcită

(VIDEO) Protest PCRM-„ȘOR”, la Ministerul Muncii: Țara noastră este sărăcită

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) și Partidul „ȘOR” desfășoară o nouă acțiune de protest. Începând cu ora 15.00, membrii și simpatizanții celor două formațiuni s-au adunat în fața sediului Ministerului Muncii și Protecției Sociale, informează OFICIAL.

Elena Bodnarenco, deputat, a reiterat că reprezentanții guvernării nu aud propunerile opoziției, chiar dacă ele sunt cu caracter social și sunt în beneficiul cetățenilor.

„Noi astăzi am venit la Ministerul Muncii ca să ridicăm întrebările cu caracter sociale. Noi nu suntem sclavi, noi avem drepturi. Această țară e țara noastră, noi am dezvoltat-o, muncind ani de zile fiecare la locul său. Și noi trebuie să luptăm pentru această țară. Iar cei care-și bat joc de ea trebuie să plece în „urna istoriei”!”, a declarat ea.

Marina Tauber, deputat, a spus că protestele vor continua atâta timp cât Guvernul actual nu va fi demis.

„Noi vă mulțumim pentru susținere și pentru suntem aici! Noi am luat decizia să continuăm să protestăm. Cât timp acest Guvern va mai fi în funcție, noi vom protesta. Nu vom protesta din motiv că suntem oponenții lor politici, ci din motiv că țara este sărăcită și e criză totală”, a menționat ea.

Protestatarii scandează: „Rușine!”, „Jos Guvernul!”.

Share