(VIDEO) O nouă ediție de „Protecție și Prosperitate”: „Pe lângă unele realizări, Ion Ceban se reîntoarce la calitățile sale severe, dar…”

(VIDEO) O nouă ediție de „Protecție și Prosperitate”: „Pe lângă unele realizări, Ion Ceban se reîntoarce la calitățile sale severe, dar…”

Andrei și Dmitrii Negruța, fondatorii asociației obștești „Protecție și Prosperitate”, produc și emisiunea de autor cu aceeași denumire – „Protecție și Prosperitate”, la postul de televiziune TVC21. În ediția din această săptămână, Dmitrii Negruța a vorbit despre cine dintre miniștrii din Guvernul Chicu este primul candidat pentru a fi demis, ce are în comun cleștele și mirosul urât din Capitală și din ce motive poliția nu ne apără, transmite OFICIAL.

Autorul menționează că, în cele 100 de zile ale Guvernului Chicu s-a memorat majorarea prețurilor la transportul public interurban, ministrul Economiei și Infrastructurii, menționând că în ultimii ani prețul la carburanți a crescut de 3 ori, dar nici un șofer nu ține minte ca acesta să fie de 6 lei. Totodată, Dmitrii Negruța s-a referit la declarația eronată a ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, dar și la declarațiile contradictorii ale ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici privind limba moldovenească și română și momentul când a uitat la ce eveniment se află. Totodată, autorul emisiunii spune că nu s-a memorat prin nimic nici activitatea vicepremierului pentru Reintegrare, Alexandru Flenchea.

Dmitrii Negruța a făcut și o retrospectivă a activității Primarului general al Capitalei, Ion Ceban, care, recent, a prezentat un Raport de 100 de zile de mandat. Autorul emisiunii a menționat că, pe lângă unele realizări, Ion Ceban se reîntoarce la calitățile sale severe, dar acestea încă „nu au ajuns” la conducătorii întreprinderilor care ar merita o asemenea atitudine.

În cadrul emisiunii, Dmitrii Negruța s-a referit și la protestul veteranilor războiului de pe Nistru, menționând că ei au solicitat la început demisia lui Ciocoi, apoi – demisia Guvernului, apoi au cerut întrevedere cu Premierul, pentru ca în final să solicite crearea unei structuri guvernamentale pentru veterani. De asemenea, Dmitrii Negruța a vorbit și despre protestatarul care a spart cu un buzdugan geamul ușii Guvernului în timp ce polițiștii doar se uitau la el și așa a fost pe tot parcursul protestului.

Emisiunea integrală o vedeți mai jos:

Cristina Parfeni

Share