(VIDEO) Năstase: Eu nu am făcut niciodată afaceri, dar am apărat oamenii de afaceri

(VIDEO) Năstase: Eu nu am făcut niciodată afaceri, dar am apărat oamenii de afaceri

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, astăzi, a venit cu un mesaj către antreprenori și reprezentanți ai businessului mic și mijlociu. Liderul i-a îndemnat să vină alături de Platformă, precum și să susțină partidul, informează OFICIAL.

„Astăzi vreau să mă adresez vouă – oamenilor de afaceri, nu oricine decide că poate face afaceri, iar asta înseamnă să faceți mai multe locuri de muncă, să aveți grijă de oameni străini vouă, nu neapărat cei din familie. Ați avut experiențe diferite – pe timpul lui Voronin, Dodon, Plahotniuc – și toate din proaste în mai proaste. Eu v-am oferit de mai multe ori ocazia să mă cunoașteți cu adevărat și mereu am militat pentru dezvoltarea Republicii Moldova”, spune Năstase.

„Iată de ce, vă îndemn să veniți alături de Platforma Demnitate și Adevăr, Platforma DA care vă oferă un altfel de model de gestionare a lucrurilor”, se arată în declarația liderului Platformei.

Tot el spune că a militat și militează pentru siguranța în afaceri, iar asta înseamnă o justiție corectă. „Avem nevoie de voi – oamenii de afaceri. Eu nu am făcut niciodată afaceri, dar am apărat oamenii de afaceri care au muncit cinstit și au investit în economia din Republica Moldova. Vă rog să ne ajutați ca să vă putem, la rândul nostru, ajuta – din Parlament, din Guvern, din instanțele de judecată. Donați un leu, donați un euro, un dolar. Oricât de mică este contribuția voastră, este extrem de mare pentru democrația din Republica Moldova. Ajutați-ne să vă putem ajuta”, a conchis Năstase.

Cristina Pendea

Share