(VIDEO) Miting în susținerea Guvernului Maia Sandu, la Parlament

(VIDEO) Miting în susținerea Guvernului Maia Sandu, la Parlament

UPDATE 16:07: Vicepremierul și ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a comunicat: „Vă mulțumim foarte mult că ați fost alături de Guvernul Maia Sandu. Săptămâna viitoare, vă rog, să fiți alături de noi!”.

UPDATE 15:45: În fața manifestanților a venit Prim-ministrul. Maia Sandu a spus: „Vă mulțumesc că sunteți aici. Din păcate, lupta noastră nu e atât de ușoară. Eu mă bucur că sunteți gata în continuare să luptați pentru justiție. Cei care au povestit că vor justiție independentă, acum, se pare că, s-au speriat. Da, există riscul să pice acest Guvern, dar noi trebuie să mergem mai departe și să curățăm statului. Trebuie să stăm uniți în continuare!”.

UPDATE 14:50: Deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari, ieșit în fața manifestanților, a declarat: „Noi azi am spus foarte clar că, pe justiție nu facem compromis. Ceea ce s-a apucat cu asumarea de răspundere trebuia să facem în luna iulie, dar mai bine mai târziu decât deloc. Noi nu vrem anticipate, lumea e obosită. Noi nu ne ținem cu orice preț de guvernare”.

Un miting de susținere a Guvernului condus de Maia Sandu are loc, în aceste momente, la Parlamentul Republicii Moldova, informează OFICIAL.

„Vrem justiție independentă, vrem instituții libere și o viață prosperă pentru fiecare cetățean. Când îl dădeam jos pe Plahotniuc, în nici un caz nu o făceam doar pentru a elibera loc pentru următorul oligarh. Nu pentru asta am luptat. Vrem, cu orice preț, un procuror general integru, profesionist și independent de politic, care să nu aibă nicio „linie roșie””, au declarat organizatorii manifestației.

„Trebuie timp și răbdare. Tineretul din Republica
Moldova ieșiți afară și apărați-vă dreptul vostru”, a declarat un participant la manifestație.

Mihaela Conovali

Share