(VIDEO) Igor Munteanu: „CUB se angajează să reformeze administrația publică și să asigure o conducere eficientă în toate instituțiile statale”

(VIDEO) Igor Munteanu: „CUB se angajează să reformeze administrația publică și să asigure o conducere eficientă în toate instituțiile statale”

Igor Munteanu, președinte al Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), candidat desemnat la funcția de Președinte al R. Moldova, spune că, actualmente, statul se confruntă cu provocări majore.

„Ne confruntăm și cu o realitate tristă: instituțiile statului sunt lăsate de izbeliște, fără manageri competenți și responsabili care să le ghideze activitatea. Aceasta este o criză care afectează profund funcționarea țării noastre și pune în pericol stabilitatea și prosperitatea cetățenilor noștri. Republica Moldova e ca o stână fără câîni”, a declarat Igor Munteanu, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, subliniind faptul că lipsa unor lideri la nivelul instituțiilor statale ne lasă vulnerabili în fața amenințărilor interne și externe.

Potrivit politicianului, este momentul să aducem în fruntea acestor instituții oameni capabili, integri și cu viziune, care să pună pe primul loc interesul cetățenilor.

„CUB se angajează să reformeze administrația publică și să asigure o conducere eficientă în toate instituțiile statale, astfel încât acestea să devină un pilon de stabilitate și progres pentru Moldova. Avem nevoie de lideri adevărați, nu de funcționari pasivi, pentru a proteja și construi viitorul acestei țări”, a mai spus politicianul.

Share