(VIDEO) CUB: Igor Munteanu rămâne singurul candidat pro-european, independent de actuala putere, care se menține în atenția publicului

(VIDEO) CUB: Igor Munteanu rămâne singurul candidat pro-european, independent de actuala putere, care se menține în atenția publicului

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) a venit cu o declarație în care spune că „în contextul actual al alegerilor prezidențiale din 2024, Igor Munteanu rămâne singurul candidat pro-european, independent de actuala putere, care se menține în atenția publicului. Cu un procent de 2,1% în sondajele recente, el este printre primii 9 candidați, iar acest lucru deranjează profund puterea actuală”.

Conducerea formațiunii punctează că „este clar că CUB reprezintă o forță reală, cu principii și o identitate națională și europeană solidă. De aceea, cei aflați la conducere se tem de Igor Munteanu și sunt dispuși să folosească toate mijloacele posibile pentru a-l neutraliza”.

„Observăm cum alți candidați, precum cel al blocului puterii, rămân comodați și neperturbatori, fără să creeze nicio problemă reală pentru actuala guvernare. Aceasta este o strategie clară a puterii de a controla scena politică.

Ne așteptăm la provocări majore în perioada următoare, inclusiv la încercări de a submina candidatura lui Igor Munteanu. Dacă vor apărea obstacole în calea lui, să fim clari: acestea vor fi rezultatul unor comenzi politice executate cu scopul de a-l împiedica să ajungă în fruntea acestei curse prezidențiale.

Rămânem vigilenți și determinați să ducem această luptă până la capăt! Moldova merită mai mult, iar CUB nu va ceda în fața presiunilor!”, se mai spune în declarația Coaliției.

Share