Vicepreședintele PLDM: Maia Sandu nu ne-a invitat la consultări

Vicepreședintele PLDM: Maia Sandu nu ne-a invitat la consultări

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) nu a fost invitat la consultările privind referendumul – stabilite pentru mâine de Președinție, informează OFICIAL.

„Sunt vicepreședinte PLDM și țin să menționez rolul formațiunii pe care o reprezint în mișcarea Moldovei pe calea integrării în UE, semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, semnarea Acordului de Liber Schimb și Liberalizarea Regimului de Vize cu UE.

Maia Sandu, apăsată de complexele și frustrările ei, nu a invitat PLDM la „consultările” referitoare la referendumul ei. Mai rău e că Maia Sandu toate deciziile de țară le ia sub apăsarea complexelor și frustrărilor personale. De asta dezbină și distruge, în loc să unească și să construiască, precum ar trebui să o facă un președinte al tuturor, și nu doar al formațiunii sale politice”, a declarat vicepreședintele PLDM, Sergiu Burlacu.

Potrivit spuselor sale, „Maia Grigorievna pare democrată și adeptă a integrării europene numai pe fundalul PSRM și al lui Dodon, care după câte știm a fost invitat la consultări”.

În context, Sergiu Burlacu a menționat: „Îi recomand să-i invite și pe Plahotniuc cu Șor – atunci la sigur va fi cea mai curată dintre cei mai murdari.

Între timp PLDM va fi cu oamenii – nu cu „societatea civilă” a Maiei Sandu. Și împreună vom merge în UE – fără de PAS și Maia Sandu”.

Share