Vicepreședinte de partid: Acești oameni care au ajuns în funcții de conducere a statului, poarta grija tuturor celor din gruparea lor

Vicepreședinte de partid: Acești oameni care au ajuns în funcții de conducere a statului, poarta grija tuturor celor din gruparea lor

Sergiu Burlacu, vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), afirmă că, zilnic, cetățenii Republicii Moldova o duc tot mai greu din cauza acestei guvernări incompetente și corupte, mii de moldoveni părăsesc lunar țara noastră pentru că guvernanții nu insuflă încredere în viitor, guvernanții /pas/ au adus oamenilor sărăcie și neîncredere, frică și lipsă de perspectivă a unui viitor prosper.

„Privind prin prisma propriului său buzunar plin, gruparea /pas/ consideră că toți oamenii o duc la fel ca și ei, promițând vremuri bune ei nu au specificat un lucru, pentru cine anume vor aduce „vremuri bune”… Acum, este tot mai evident că ei și-au creat condiții comode pentru propriile camarile, pe care le-au îmbogățit pe seama oamenilor noștri. Între timp, studiile sociologice spun că inflația lovește puternic buzunarele moldovenilor, iar prețurile veșnic crescânde aduc oamenii noștri la limite roșii a existenței”, a declarat el.

Politicianul a mai spus că, crește inflația, crește nivelul de sărăcie, crește rata șomajului, și cei mai afectați sunt tinerii, crește numărul persoanelor care pleacă peste hotare și care nu vor mai reveni… Cresc salariile miniștrilor cu tocmai 50%, iar pensiile se indexează cu doar 4%.

„Este evident că acești oameni care întâmplător au ajuns în funcții de conducere a statului poartă grija tuturor, a tuturor celor care fac parte din gruparea lor, oamenii însă fac parte dintr-o lume paralelă, la care ei o privesc ca în filme! Guvernarea/pas/ înseamnă sărăcie și deznădejde, Cu astfel de negociatori/dominatori vom ajunge la sapa de lemn, nu în Uniunea Europeană.

Noi vom mergem în Europa, dar fără incompetenți la guvernare”, a conchis el.

Share