Vezi ce spune unul dintre conducătorii PLDM despre fuzionarea cu alte formațiuni, pentru un rezultat mai favorabil!

Vezi ce spune unul dintre conducătorii PLDM despre fuzionarea cu alte formațiuni, pentru un rezultat mai favorabil!

Fiind întrebat ce consideră despre fuzionarea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) cu alte partide politice, pentru un rezultat mai favorabil, vicepreședintele formațiunii, Alexandru Bujorean, a spus că nu este de acord cu un asemenea scenariu.

Există voci în Partid care văd o perspectivă în acest sens. Eu unul nu sunt adeptul acestei idei și pledez pentru păstrarea identității noastre politice. Cândva, am cunoscut un englez, membru al Partidului Conservator din Marea Britanie. Mi-a spus că a aderat la partid la18 ani, iar la momentul discuției avea în jur de 70 de ani. El nu mai ține minte toate schimbările ierarhice care au avut loc în partid și perturbările prin care a trecut formațiunea, dar mi-a spus că ideologia partidului a rămas neschimbată. Este o altă cultură politică în Marea Britanie, dar și noi trebuie să ne împăcăm cu gândul că anumite partide reprezintă anumiți alegători”, a declarat Bujorean, într-un interviu pentru OFICIAL.md.

Vicepreședintele PLDM a spus că este o cale grea și conștientizează aceste lucruri, însă liberal-democrații vor depune toate eforturile ca „oamenii să vadă din nou în PLDM ceea ce nu vor vedea niciodată în alte partide”.

Interviul integral poate fi citit AICI.

Doina Secrieru                        

Share